برای شروع ابتدا باید توجه داشته باشید که شما به یک ویرایشگر کد یا IDE نیازمند هستید تا بتوانید به راحتی نرم افزار خود را توسعه بدهید. برای اینکه بتوانیم کد های php خود را به اجرا در بیاورید حتما باید از XAMPP استفاده کنید.
در این قسمت ما چهار فایل داریم که از چهارتای آن ها استفاده می کنیم. فایل login.php کد های html مربوط به فرم ورود است را در بر دارد و فایل register.php سورس کد فرم ثبت نام html را در بر دارد. در فایل process.php ما کد های مربوط به php را می نویسیم و در اصل عمل ثبت نام و ورود کاربر در آن قرار دارد و در آخر نیز در فایل config.php کدهای مربوط به اتصال به پایگاه داده را وراد می کنیم.
برای ساخت صفحه ورود با php باید توجه داشته باشید که تمام این مراحل به ترتیب انجام شوند تا در انتها نتیجه مطلوبی در اختیار کاربران قرار بگیرد.
ساخت صفحه لاگین با phpسورس صفحه لاگین php در پایین یک متن قرار دارد و می توانید به راحتی از آن استفاده کنید، نام این فایل را به دلخواه می توانید هر چیزی بگذارید.
سورس کد فرم ثبت نام htmlسورس ساخت صفحه ورود با php را می توانید در سایت های مختلف پیدا کرده و از آن استفاده کنید. و یک فایل برای آن ایجاد کنید و با نام دلخواه خود آن را در سیستم ذخیره کنید.
کدهای اتصال به پایگاه داده در phpدر mysql یک دیتابیس به نام my_site بسازید و دورن آن یک جدول به اسم user با ستون های password username ایجاد کنید تا بتوانیم کاربران خود را بسازیم و عمل ثبت نام و ورود کاربران را انجام دهیم. ابتدا ما مشخصات پایگاه داده خود را درون یک آرایه به اسم datebase_config ذخیره سازی می کنیم.
اگر به دنبال آموش ساخت صفحه ورود با php هستید یا حتی فقط از روی کنجکاوی می خواهید بدانید این کار چطور امکان پذیر است پیشنهاد می کنم از تمرین php کمک بگیرید. تمرین php به شما کمک می کند تا بتوانید چندین بار این کار را انجام دهید و شاهد بهتر شدن خود در این زمنیه و زمینه کاریتان باشید.
کتابخانه jdfاین کتابخانه جزء یکی از کتابخانه هایی است که به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار گرفته است و به همتی ایرانیان نوشته شده است که هنوز هم در حال تکمیل و اپدیت شدن است و شما برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی jdf می توانید از آن استفاده کنید.
در این کتابخانه هر چیزی با یک حرفی نشان داده می شود که شما باید به کوچک یا بزرگ بودن آن ها توجه داشته باشید. به عنوان مثال برای بدست آوردن نام روز هفته که با حرف I نشان داده می شود خروجی یک کد را بدست می آوریم، به همین راحتی این کار امکان پذیر است.
نمایش تاریخ جاری با حروفتاریخ جاری را در کل با ترکیب حروف I و JوF وV بدست می آورند و نمایش داده می شوند. حرف J برای نمایش شماره روز به کار برده می شود. حرف F برای نمایش نام ماه استفاده می شود و حرف V بزرگ برای نمایش شماره سال استفاده می شود. حرف v کوچک هم برای نمایش دو رقمی سال به حروف استفاده می شود.
کتابخانه jdf جزء یکی از کتابخانه های رایگان و کاربردی است برای کار با تاریخ شمسی در php که توسط آن تبدیل تاریخ شمسی به میلادی jdf امکان پذیر می شود. اگر به دنبال راهی آسان و کاربردی برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی jdf هستید می توانید این مقاله را مطالعه کنید و از اطلاعات موجود در این زمینه استفاده کنید.
آشنایی با کتابخانه jdfاین کتابخانه یکی از کتابخانه های کامل و تکمیلی است که به کمک آن می توان با تاریخ شمسی در php کار کرد. این کتابخانه توسط تعدادی از برنامه نویسان ایرانی تولید شده است و مرتب تحت تکمیل و پشتیبانی است. استفاده از این کتابخانه رایگان است و به راحتی می توان از آن در پروژه های php استفاده کرد. جهت شروع کار با این کتابخانه باید ابتدا آن را ضمیمه برنامه های خود کنیم که با استفاده از دستور require_once این کار امکان پذیر است.
آشنایی با تابع jdateاین تابع مهم ترین تابع در کتابخانه jdf است که برای خود یک قالب کلی دارد. در میان تعدادی از پارامتر ها استفاده از پارامتر format اجباری است. پارامتر های دوم به بعد کاملا احتیاری هستند و مقادیر پیش فرض به جای آن ها قرار می گیرند. پارامتر دوم اگر استفاده نشود به این معنی است که از timestamp زمان جاری در پردازشتاریخ استفاده خواهد شد. پارامتر سوم این تابع بلا استفاده است و ما هم از آن استفاده نمی کنیم. پارامتر چهارم منطقه زمانی مورد نظر را مشخص می کند و مقدار پیش فرض آن asia/Tehran است. و در اخر پارامتر آخر زبان اعداد مورد استفاده را مشخص می کند و مقدار پیش فرض آن fa برای فارسی و en برای انگلیسی است.
در بعضی از کد ها تنها از پارامتر اول در تابع jdate استفاده می شود و در نتیجه بقیه پارامتر ها با مقادیر پیش فرضشان جایگزین می شوند. در بعضی از کد ها تاریخ شمسی به شکل های مختلف بدست می آیند به طور مثال حرف Y شماره سال شمسی را به صورت عدد چهار رقمی نشان می دهد و حرف m و d به ترتیب شماره ماه و روز جاری را نشان می دهند. در این قسمت ها باید به بزرگ یا کوچک بودن حروف توجه داشته باشید.
ساخت صفحه لاگین با phpاکثر ما زمانی که وارد یک سایت می شویم و از آن سایت خوشمان می آید یا حتی برای ما مفید باشد تصمیم به ثبت نام در آن سایت می کنیم تا بخشی از خانواده سایت مورد علاقه مان باشیم. اما تا الان به این موضوع فکر کرده اید که ما چطور در سایت لاگین می کنیم و وارد پنل کاربری خودمان می شویم؟ اگر چنین سوالاتی در ذهنتان است یا در کل به دنبال آموزش ساخت صفحه ورود با php هستید با ما همراه باشید.
آماده سازی محیط کاربرای شروع کار در سیستم خود باید یک ویرایشگر کد یا IDE داشته باشید تا بتوانید به راحتی نرم افزار خود را توسعه دهید. برای این که بتوانید کد های php خود را برای ساخت صغحه ورود با php به اجرا در بیاورید حتما باید WAMP یا XAMPP را در سیستم خود نصب کنید که ما به شما XAMPP را پیشنهاد می کنیم.
در کل برای اینکه بتوانید در این زمینه موفق باشید و بتوانید به راحتی کار کنید باید تجربه زیادی در این زمینه کسب کنید از این رو می توانید از تمرین php کمک بگیرید. با استفاده از تمرین php می توانید در زمینه php موفق تر باشید.